Expoziție Tinere Talente- Zilele Muzeului Satului - Tinere Talente
18023
post-template-default,single,single-post,postid-18023,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Expoziție Tinere Talente- Zilele Muzeului Satului

Tinerii artiști vizuali, care fac parte din programul Tinere Talente al Fundației Principesa Margareta a României, au expus lucrări din domeniul pictură, grafică, sculptură si design vestimentar, cu ocazia Zilelor Muzeului Satului, eveniment găzduit de Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.

Unul dintre evenimentele dedicate aniversării a 82 ani de la înființarea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, a fost Expoziția bursierilor Tinere Talente.
Tema expoziției a fost Satul Românesc, iar vernisajul a fost unul neconvențional, desfășurându-se în Șura Bancu.
Vernisajul a avut loc pe 18 mai, iar curatorul vernisajului a fost artistul vizual Ileana Dana Marinescu, mentor al programului și membru al juriului Tinere Talente.
Expoziția este deschisă în perioada 18 mai- 3 iunie.


IMG_5634
IMG_5687

Cei 15 artiști vizuali au creat un univers real, inspirat din ceea ce reprezintă Satul în viziunea lor, dând lucrărilor o direcție adaptată prezentului.

 

IMG_5686Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013