Cum aplic - Tinere Talente
16765
page-template-default,page,page-id-16765,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
 

Cum aplic

Candidații pentru bursele Tinere Talente trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

  1. să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani
  2. să studieze la liceele sau universitățile de artă vizuală și muzică din România
  3. să provină din familii cu venitul de sub 2.200 LEI/membru de familie și să poată dovedi că nu dispun de mijloace financiare pentru a-și perfecționa talentul

* Cei care au fost bursieri Tinere Talente de 3 ori până acum, nu mai pot aplica pentru o nouă selecție.

 

Dosarul de candidatură pentru BURSA TINERE TALENTE trebuie să includă:

  1. Formularul de înscriere se descarcă de aici. (link direct: https://www.tineretalente.org/wp-content/uploads/Formular-de-inscriere-Programul-Tinere-Talente-2024.docx)

Formularul va fi însoțit de documente justificative pentru situația materială prezentată (fluturaș de salariu sau adeverință de venit, copie talon de pensie, copie indemnizație de șomaj, după caz ). Pentru membrii familiei care nu au venituri, dar au peste 18 ani și nu sunt înscriși într-o formă de învățământ, se va atașa o declarație pe proprie răspundere conform căreia aceștia nu realizează venituri. Aceste documente scanate se atașează pentru părinți, bunici și frați care locuiesc în aceeași gospodărie cu persoana care aplică.

2. Curriculum vitae va conține date de contact (e-mail și telefon), concursurile la care a participat candidatul, diplome și premii obținute etc. (CV-ul nu trebuie să depășească 3 pagini). Nu se trimit copii după diplome!

3. O scrisoare de recomandare din partea unui profesor de specialitate în care se va face referire la calitățile artistice și cele umane ale candidatului (de exemplu: perseverență, dedicație, punctualitate, respect față de ceilalți etc.)

4. Adeverință de elev/student sau copie după carnetul de elev/student

6. Copie act de identitate buletin/carte de identitate sau certificat de naștere.

7. Acord prelucrare date personale pe care îl poți descărca de aici.

Dosarul complet se trimite pana la data de 30 noiembrie 2023, astfel: 

prin e-mail la adresa tineretalente@fundatiaregala.ro

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul 031 405 55 54 sau la adresa: tineretalente@fundatiaregala.ro.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013