Tinere Talente | Cum aplic
16765
page,page-id-16765,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Cum aplic

Dosarul de candidatura trebuie sa includa:

1. Scrisoare de intentie. Aceasta contine informatii legate de:

1.1 Descrierea situatiei sociale si materiale a candidatului (venitul pe membru de familie, situatii speciale in familie: familii monoparentale, probleme de sanatate, cheltuieli mari cu medicamente etc.)
* Scrisoarea va fi insotita de documente justificative pentru situatia socio-materiala prezentata (adeverinta de venit/ fluturas de salariu / copie talon de pensie/ copie dupa documente care atesta problemele de sanatate)
1.2 Tipul de sprijin dorit (materiale de lucru, instrumente, concursuri, cursuri, etc.) si suma solicitata, tinand cont de suma maxima prevazuta in program.

2. Curriculum vitae. In acesta vor fi mentionate concursurile la care a participat candidatul, diplome si premii obtinute, date de contact (e-mail si telefon)

3. O scrisoare de recomandare din partea unui profesor de specialitate – va face referire la calitatile artistice si cele umane ale candidatului (de exemplu: perseverenta, dedicatie, punctualitate, respect fata de ceilalti, etc.). Persoanele care fac recomandarea vor confirma faptul ca sprijinul solicitat de tanar va contribui in mod efectiv la evolutia lui.

4. Adeverinta de elev/ student

Dosarul complet se trimite in perioada 15 noiembrie – 14 decembrie a fiecarui an, astfel: 

prin e-mail la adresa cristina.buja@principesa.ro

sau

prin posta, pe adresa Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, CP 67-35, cod 010224, Bucuresti

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013