Etapele selectiei - Tinere Talente
16767
page-template-default,page,page-id-16767,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Etapele selectiei

Trimiterea dosarului de candidatura – pana la data de 18 decembrie 2019.

Preselectia: analiza dosarelor, realizata de echipa proiectului. Fiecare candidat este anuntat prin e-mail daca s-a calificat in etapa urmatoare, precum si data la care va avea loc selectia.

Candidatii de la arte vizuale calificati in etapa a doua, vor trimite portofoliul electronic cu lucrarile personale, iar data limita va fi mentionata in e-mail.

Candidatii de la muzica ce se vor califica in etapa a doua, vor prezenta in fata juriului o piesa la alegere, fiecare candidat isi asigura corepetitor.

Selectia (auditie sau prezentarea portofoliului, in functie de domeniu) – realizata de catre un juriu de specialitate – data si alte detalii vor fi comunicate ulterior prin e-mail participantilor eligibili, cei care au trecut de preselectie.

Publicarea listei celor admisi in program pe site-ul tineretalente.org

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013