Întrebări frecvente - Tinere Talente
16769
page-template-default,page,page-id-16769,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Intrebari frecvente

 1. Pe ce dată se va ține interviul, și unde va avea loc?
  R: Daca vă calificați în etapa de selecție, veți fi anunțați prin e-mail, de data și locul de desfășurare a interviului, precum și alte informații privind selecția. Aceste informații sunt comunicate pe e-mail doar candidaților care s-au calificat după analiza dosarelor din punct de vedere social.
 2. Din câți membri este formată comisia și care sunt criteriile de jurizare?
  R: Numărul membrilor și identitatea lor nu va fi dezvăluită candidaților, anterior selecției. Candidatul va fi notat în urma interviului și a probei, pentru muzică, respectiv analizei lucrărilor, pentru arte.
 3. Pot sa iau bursă dacă lucrez?
  R: Dacă venitul pe membru de familie nu depășește 1000 ron, net, lunar, candidatul este eligibil pentru obținerea bursei Tinere Talente.
 4. Ce implică mentoratele?
  R: Programul Tinere Talente oferă bursierilor șansa să cunoască personalități din diverse domenii, în cadrul întâlnirilor lunare. Tinerii vor avea ocazia să discute cu artiști, actori sau muzicieni de renume, care urmează să-i îndrume și sfătuiască pe parcursul anului.
 5. Când și unde trebuie să trimit mapa?
  R: După analiza dosarelor, toți candidații vor fi informați dacă au trecut de preselecție și care sunt pașii următori. Mapa în format electronic va cuprinde poze după lucrări.
 6. Care este numarul maxim de lucrări cu care pot să mă prezint la interviu?
  R: Durata interviului și prezentarea lucrărilor durează 10-15 min. Numărul minim al lucrărilor este de 5; o limită maximă nu există.
 7. Dacă fac sculptură și nu pot transporta lucrările la București, pot să aduc poze dupa ele?
  R: Se pot prezenta poze după lucrări la interviu, dar recomandarea este să încercați să aduceți și 2-3 sculpturi, măcar de dimensiuni mai mici.
  Totodată, desene, schițe și crochiuri sunt binevenite.
 8. Daca sunt la muzică, dar nu pot sa aduc cu mine instrumentul muzical, pot să mă mai prezint la interviu?
  R: În cazul în care instrumentul muzical nu poate fi adus de către candidat, acesta are datoria de a înștiința coordonatorul de program, pentru a se ajunge la o rezolvare a situației.
 9. Fac canto, dar am răcit. Pot sa aduc la interviu o înregistrare audio?
  R: Candidatul, indiferent de disciplina muzicală la care se prezintă, va fi notat în funcție de prestația din cadrul probei. Înregistrările audio nu vor fi luate în calcul și nu sunt necesare.
 10. Când pot să aflu nota pe care am luat-o în urma interviului ?
  R: Notele nu vor fi facute publice, doar lista cu candidații admiși, respectiv cei respinși. Rezultatele o să fie publicate pe site-ul Fundației Principesa Margareta a Romaniei, www.fpmr.ro și pe site-ul tineretalente.rog

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013