Mentorat - Tinere Talente
16771
page-template-default,page,page-id-16771,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Mentorat

Programul de mentorat cu specific intergenerațional este un element de unicitate al programului Tinere Talente.  Bursierii au șansa de a întâlni și de a învăța de la personalități consacrate ale vieții artistice și culturale, prin sesiuni de discuții și ateliere de creație organizate de Fundație cu frecvență lunară.

Personalități ale lumii culturale, artiști cu o carieră de succes, îndrumă pașii tinerilor bursieri aflaţi la început de drum: împărtășesc din experiențele lor artistice și de viață, răspund întrebărilor și curiozităţilor, fac schimb de idei.

Dezvoltarea la nivel personal prin creșterea încrederii în forțele proprii , interacțiuni cu persoane din medii diverse, stimularea lucrului în echipă, sunt cateva din beneficiile si efecte pe termen lung pe care întâlnirile de mentorat le au asupra bursierilor.

Mentorii programului  Tinere Talente în 2015:

Mircia Dumitrescu – artist plastic, Cellia Costea – soprană, Ileana Dana Marinescu – artist plastic, Radu Igazsag – regizor de film de animație, Tiberiu Soare – dirijor, Teodor Ilincăi – tenor, Ștefan Câlția – pictor, Alberto Guerrero – violoncelist, Oana Pellea – actriță, Maia Morgesntern – actriță, Gabriel Bebeșelea – dirijor.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013