Antoniu Nagy - Tinere Talente
18795
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18795,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Antoniu Nagy

21 ani, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”, pian

Anul, Categoria
2021, Muzica
Despre bursier

Antoniu este student în anul al II-lea la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” , Cluj Napoca, studiind pianul cu maestrul Daniel Goiți, iar în paralel frecventează cursurile online din programul „Advanced Piano Performance” al Institutului Greenwich din New York, sub îndrumarea lui Stefano Miceli.

Printre realizările sale profesionale se numără debuturi în săli importante precum Carnegie Hall (Weill Hall), Teatrul Gaetano Donizzetti din Bergamo, Act City Hamamatsu în Japonia, Teatrul Regina Maria din Oradea și Teatrul Odeon alături de Orchestra Operei Comice din București. În 2019 a fost invitat de către firma „Kawai” să susțină o serie de concerte în Hamamatsu.

În 2021, cu sprijinul oferit de catre Programul  Tinere Talente, dorește să participe la numeroase concursuri și masterclass-uri în străinătate. În timpul liber îi place să asculte muzică clasică și electronică, să interacționeze cu alți oameni și să facă sport.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013