Adelina Cociobanu - Tinere Talente
19046
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19046,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Adelina Cociobanu

22 de ani, Universitatea Națională de Muzică București, canto clasic

Anul, Categoria
2022, Muzica
Despre bursier

Adelina Cociobanu este bursieră pentru a treia oară în cadrul programului Tinere Talente. Provine din județul Iași, fiind studentă în anul IV de licență la Universitatea Națională de Muzică București, Departamentul Canto și Artele Spectacolului Muzical, coordonat de doamna Conf. Univ. Dr. Iulia Isaev. Adelina a absolvit Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași la clasa de canto a doamnei Diana Munteanu, perioadă în care și-a format cunoștințele și bazele în tehnica vocală.

Pasiunile Adelinei sunt diverse și cuprind arta, filmul, sportul, dansul și altele. Tânara artista speră ca în viitorul apropiat să poată susține concerte sau spectacole pe cele mai mari și importante scene de operă ale lumii.

Printre realizările recente ale Adelinei se numără participarea la Festivalul de Operă din Sibiu – Gala de Operă acompaniată de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu condusă de dirijorul Vlad Conta și susținerea a două concerte la Opera Națională București pe Promenada Operei dirijate de Tiberiu Soare. A obținut Trofeul Concursului de canto Internațional „Remember Enescu” în luna noiembrie 2021.

Adelina își dorește ca în acest an, cu ajutorul Tinere Talente să poată susține audiții și să fie acceptată la studiourile lirice de prestigiu din afara țării.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013