Alexandra Larion - Tinere Talente
17425
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17425,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

22 ani, Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, secţia grafică

 

Pentru Alexandra, două dintre cele mai importante realizări artistice sunt finalizarea nivelului de licenţă cu “Magna Cum Laude” şi experienţa Erasmus din Polonia. În cadrul schimbului de experienţă a avut posibilitatea de a lua parte intr-un proiect organizat în oraşul Miskolc.

 

Tânăra îşi doreste să pună bazele unui mediu propice pentru dezvoltarea sa artistica, care să-i deschidă ochii şi porţile spre realitatea lumii artistice. “Cu un aparat foto, câteva foi goale şi biletele de călătorie, orizontul meu va începe să se lărgească”.

 

Mentorul Alexandrei este Lector Univ. Dr. Răzvan Anton, care spune despre ea că “a fost una dintre cele mai bune studente din cariera mea de lector universitar”.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013