Ana Maria Leordean - Tinere Talente
17427
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17427,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

24 ani, Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, secţia design vestimentar

 

 

Pentru Ana Maria cele mai importante realizări pe plan artistic au fost : participarea în cadrul Galei UAD 2015 de la Cluj-Napoca, experienţa Erasmus din Italia, de la Academia de Belle Arti din Macerata şi nu în ultimul rând, şansa de a fi asistent scenografic la Teatrul Naţional din Cluj Napoca.

 

Iubeşte filmul şi tot ceea ce înseamnă cinematografie, de la desene animate până la benzi desenate, atenţia fiind îndreptată şi spre coloana sonoră a acestora.

 

Ana Maria consideră c desenele animate au fost cele care au vrajit-o si au indreptat-o spre acest traseu artistic. Preferă pixul în detrimentul creionului pentru că “pasta nu se poate şterge precum grafitul”. Îi datorează întreaga reuşită mamei sale care a susţinut-o în toată cariera ei.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013