Anca Cristescu - Tinere Talente
17731
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17731,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Anca Cristescu

23 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea flaut

Anul, Categoria
2017, Muzica
Despre bursier

Cu studiu și multă muncă, Anca își croiește drumul spre o carieră muzicală de succes. Este membră în 3 orchestre consacrate precum Filarmonica „George Enescu”- București, Orchestra „Camerata Regală“, Orchestra Națională de Tineret și a concertat în calitate de solistă cu Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiești, Orchestra Camerata Regală și Orchestra Universitaria.

În 2017, Anca studiază la Viena prin intermediul bursei Erasmus, va susține un recital în calitate de solistă cu Filarmonica din Sibiu, avându-l la pupitru pe Maestru Gabriel Bebeșelea, iar cu ajutorul bursei Tinere Talente, va participa la concursuri internaționale de flaut.

Anca este pasionată de teatru și adesea asociază teatrul cu interpretarea sa muzicală, creând personaje cărora le dă viață cântând.

De-a lungul timpului a întâlnit mulți oameni cărora le este recunoscătoare, dar mărturisește că parte din ceea ce este astăzi se datorează profesoarei ei Mihaela Anica.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013