Antoniu Nagy - Tinere Talente
19057
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19057,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Antoniu Nagy

21 ani, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”, pian

Anul, Categoria
2022, Muzica
Despre bursier

Antoniu este student în anul al III-lea la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” , Cluj Napoca, studiind pianul cu maestrul Daniel Goiți. În paralel frecventează cursurile online din programul „Advanced Piano Performance” al Institutului Greenwich din New York, sub îndrumarea lui Stefano Miceli.
Printre realizările sale artistice mai importante se numără debuturi în săli importante precum Carnegie Hall (Weill Hall), New York; Teatrul Gaetano Donizzetti, Bergamo; Act City Hamamatsu, Japonia; Teatrul Regina Maria din Oradea; Teatrul Odeon alături de Orchestra Operei Comice din București; Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu alături de Orchestra Filarmonicii sub bagheta maestrului Daniel Jinga. În 2019 și 2020 a fost invitat de către compania japoneză „Kawai” să susțină o serie de concerte în Hamamatsu și în Tokyo. În 2022, sprijinul oferit de Programul Tinere Talente îl va ajuta să participe la numeroase concursuri și cursuri de perfecționare în străinătate și, de asemenea, să-și continue planurile începute în 2021, precum absolvirea cursurilor Institutului Greenwich din New York.
În 2021, cu sprijinul Programului Tinere Talente a putut participa la concursuri naționale și internaționale, unde a obținut premii importante și a performat pe scene din Romania, Spania, Germania și Polonia. Antoniu este pasionat de muzică clasică și de muzica electronică, de lectura și de sport.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013