Cezar Grigorescu - Tinere Talente
17149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17149,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Cezar Grigorescu

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

14 ani, Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, specializarea pictură

La numai 14 ani, Cezar se mândrește cu participarea la mai multe concursuri naționale și internaționale la care a obținut premii I și cu o expoziție de grup la Biblioteca Județeană „Teodor și Artistia Aman” din Craiova.

Cu sprijinul bursei Tinere Talente, a reușit să-și achiziţioneze materiale de lucru care i-au permis să creeze un număr destul de mare de lucrări, paticiparea la mai multe concursuri naţionale și internaționale, dar și frecventarea unui curs de artă fotografică.

Are foarte multe pasiuni, precum muzica, design-ul vestimentar, realizarea bijuteriilor handmade sau a măștilor. A fost implicat în mai multe acțiuni umanitare și de strângere de fonduri.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013