Chiriac Emanuel - Tinere Talente
17926
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17926,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Chiriac Emanuel

25 ani, Universitatea de Arte George Enescu din Iași, secția Sculptură

Anul, Categoria
2018, Arte plastice
Despre bursier

Este prezent în lumea artei contemporane, participând la două expoziții de grup organizate de Atelier 35 și alte două în cadrul galeriei apARTEe, ambele din Iași.

Provenind dintr-o familie cu înclinații artistice, el și-a început activitatea în acest domeniu la o vârstă fragedă. Și-a aprofundat cunoștințele prin studiu, urmând mai apoi, un liceu și o facultate cu profil artstic.
Cu ajutorul bursei Tinere Talente a reușit să-și achiziționeze un număr mare de instrumente și materiale necesare dezvoltării sale artistice. În plus, a realizat o serie de lucrări în metal, ceramică și lemn, pe care le-a expus în cadrul expozițiilor organizate de Fundație, dar și în cadrul altor expoziții naționale.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013