Constantin Borodin - Tinere Talente
17439
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17439,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

21 ani, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, specializarea violoncel

 

Constantin a facut cunoștință cu notele muzicale de când era copil, provenind dintr-o familie de muzicieni din Chișinău, Republica Moldova . În ultimii 2 ani a  studiat  violoncelul  la Universitatea Naţională de Muzică din București, a participat la concursuri care l-au ajutat să progreseze, devenind membru în Orchestra Națională Română.

În 2016  și-a  propus să realizeze cu sprijinul bursei Tinere Talente,  ceea ce de mult timp își  dorește, și anume, achizitionarea unui violoncel performant care îi va facilita munca şi efortul depus, permițându-i totodată să participe la concursuri şi masterclass-uri internaţionale.

Îi place să citească, este pasionat de culturile altor civilizații, de locuri noi,  de călătorii, să descopere  în permanenţă noi idei, frazări şi structuri muzicale, tehnici,  atât la violoncel cât şi în muzică în general.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013