Corina Ileana Pană - Tinere Talente
17145
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17145,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Corina Ileana Pană

21 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia arte textile şi design textil

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

Arta este un concept al vieții. Ea reprezintă un mod de exprimare creativ, plin de imaginație și de originalitate care deschide mintea și ne poartă în altă dimensiune. Ileana Corina Pană îşi doreşte ca prin arta ei să îi facă pe oameni fericiţi, şi a hotărât să-şi dedice întreaga viaţă acestui vis.

Friedensreich Hundertwasser, Egon Schiele și Gustav Klimt sunt unii dintre artiştii care o inspiră cel mai mult pe tânăra artistă, câştigătoare a mai multor concursuri, în present studentă a Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti.

Bursa oferită de Fundaţie îi va oferi Corinei posibilitatea de a se dezvolta ca artist, dar şi ca om.

Fiind pasionată de istoria artei universale, îşi doreşte să călătorească, pentru a aprofunda acest domeniu, deoarece consideră că de la orice artist, şi din orice epocă, poate învăţa ceva.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013