Daniela Cristina Tămaş - Tinere Talente
17433
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17433,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

21 ani, Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, secţia design vestimentar

 

Daniela este o fire sensibilă, preocupată de crearea unor ţinute vestimentare cu un caracter unic, de portretistică şi de muzica instrumentală.

A câştigat premii la concursuri, a prezentat colecţia vestimentară “ATITUDE” în cadrul evenimentului “Bistriţa Mariage fest” şi a luat locul I la Olimpiada de Arte Plastice – Creaţie vestimentară.

În prezent îşi pregăteşte lucrarea de diplomă sub îndrumarea profesoarei Loredana Codru?a , care a susţinut-o pe tot parcursul activităţii artistice. Cu ajutorul bursei Tinere Talente doreşte să îşi achiziţioneze materiale de lucru, aparatură de profil şi manechine.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013