Diana Gabriela Lemnaru - Tinere Talente
17397
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17397,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

20 ani, Ploieşti, specializarea grafică

Pasionată de arte, Diana a studiat pictura, sculptura, teatrul şi filmul, iar în prezent este studentă la Universitatea de arte din Bucureşti, secţia grafică.

A interacţionat cu alte culturi, şi-a dezvoltat aptitudinile artistice şi a câştigat premii în cadrul concursului “International Children Painting Competition in Hong Kong- On site Painting”, unde au participat echipe din 30 de ţări.

Remarcându-se ca un bun grafician, ea a ilustrat un manual de Limba şi Literatura română, care a fost publicat de către Editura Art.

Pentru acest an, Diana spune că “vreau  să produc lucrări care să reflecte  cunoştinţele pe care le deţin în prezent şi  să absorb în continuare cât am nevoie de la oamenii din jurul meu”.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013