Dumitru Maria Georgiana - Tinere Talente
18261
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18261,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Dumitru Maria Georgiana

21 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Canto

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Pentru a doua oară bursieră, Georgiana a obținut premii importante la concursurile naționale și internaționale. Cel mai recent este premiul pentru cea mai bună interpretare a unei arii de operă de Jules Massenet, obținut în cadrul Concursului Internațional „George Enescu” de la Paris, ediția 2018, precum și obtinerea locului 1 la Olimpiada Națională de Interpetare Muzicală, timp de doi ani consecutiv.
Cea mai mare pasiune a sa, exceptând muzica și actoria, sunt artele plastice, în special desenul grafic și pictura. A participat la diverse activități de voluntariat, unul din proiectele umanitare în care a fost implicată fiind „Zâmbetul din cutie”, susținut de Asociația Șansa Ta.
În activitatea artistică este ghidată de Mariana Colpoș.
Bursa Tinere Talente o va susține în îmbunătățirea cunoștințelor stilistice și a tehnicii vocale prin participarea la masterclass-uri, unul dintre acestea fiind cel susținut de profesioniști ai Metropolitan Opera New York, în cadrul Universității Naționale de Muzică București. În plus, Georgiana își propune perfecționarea și îmbunătățirea limbii germane, ce o va ajuta în înțelegerea și pronunția corectă a repertoriului.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013