Dumitru Mihai Glodeanu - Tinere Talente
17411
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17411,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

22 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia artă-murală

Interesat să-şi aprofundeze cunoştinţele, Dumitru s-a preocupat atât de arta murală, cât şi de tehnicile sculpturii, mozaicului sau vitraliilor.

A luat premiul pentru cea mai bună lucrare de licenţă şi a acumulat experienţă prin câştigarea unei burse de studiu în Poznan, Polonia.

Pasionat de secţia aleasă, el pictează pe şantierele de pictură din ţară şi îşi petrece timpul liber, confecţionând bijuterii prin folosirea tehnicii vitraliului realizat la rece.

Dumitru îşi propune să realizeze lucrări de artă, „care să se poată impune ca modalitate artistică de redare a subiectelor, dar şi prin tehnica folosită”.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013