Eftimie Mihaela - Tinere Talente
18238
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18238,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Eftimie Mihaela

23 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Sculptură

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Mihaela mărturisește că toate realizările sale de până acum se datorează anilor de studiu, finalizând licența anul trecut, la specializarea sculptură. Două mari reușite ale tinerei artiste sunt premiile câștigate la Timișoara: locul I la “Simpozionul de Sculptură” și premiul II la Concursul ,,CONTRAMONUMENT”.
Mihaela se bucură de faptul că a transmis copiilor o parte din cunoștințele sale și i-a făcut curioși cu privire la domeniul artei, prin activitatea sa de voluntariat.
Primul său mentor de specialitate în sculptură este doamna profesoară Elena Dumitrescu, iar în prezent îi este recunoscătoare mentorului Darie Dup, de la care a învățat să își dezvolte ideile și să se manifeste ca viitor artist.
Anul acesta, Mihaela și-a propus să participe la concursuri, simpozioane, rezidențe naționale și internaționale și să dedice timp pentru a se perfecționa în arta digitală. Artista dorește să se autodepășească și să își poată pune în practică ideile, iar această bursă vine în ajutorul său, oferindu-i posibilitatea de a călători în scop de documentare și de dezvoltare personală. Totodată, ea va primi sprijinul necesar pentru a-și achiziționa materiale de lucru.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013