Emanuel Rupa - Tinere Talente
19066
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19066,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Emanuel Rupa

19 ani, Universitatea Națională de Muzică București, clarinet

Anul, Categoria
2022, Muzica
Despre bursier

Emanuel Rupa este un tânăr clarinetist născut în Ploiești. Și-a început studiile muzicale la vârsta de 4 ani în Castellón, Spania. Întors în România, a studiat cu Florian Nistoroiu, care i-a insuflat pasiunea pentru instrument. În prezent, este student la Universitatea Națională de Muzică din București sub îndrumarea profesorului Emil Vișenescu.
A concertat în numeroase ocazii ca solist cu orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești și a susținut recitaluri la Palatul Suțu și la Opera Națională din București. Pasiunile sale sunt compoziția, pianul și cititul.
Anul acesta, cu sprijinul bursei, și-a propus să achiziționeze accesorii muzicale și să participe la masterclass-uri și concursuri care să îl ajute în dezvoltarea sa profesională.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013