Emőke Burján - Tinere Talente
17442
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17442,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Emőke Burján

21 ani, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, specializarea flaut

Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

Originară din Miercurea Ciuc, tânăra flautistă Emőke Burján, a început studiul muzicii  încurajată  fiind de părinții săi  și îndrumată de  mentorii fără al căror sprijin  nu  ar fi putut să descopere  cultul și frumosul  în muzică.

A susținut  un concert în calitate de solistă cu orchestra din Miercurea Ciuc, recitaluri în Ungaria, la Academia de Muzică “Liszt Ferenc”, Budapesta. Este preocupată să își dezvolte capacitățile muzicale și stilistice, participând la  masterclass-ul susținut de Széplaki Zoltán, la  cursurile organizate la Academia de flaut  și conduse de Mihaela Anica, Matei Ioachimescu și Ana Ioana Oltean Zehnder.

Cu ajutorul bursei obținute își dorește un flaut nou, performant care să îi permită să își dezvolte  tehnica şi să aibă performanţe.

 

Emőke este interesată de educarea copiilor prin introducerea treptată în lumea muzicii, de literatură și de teatru. A susținut concerte de caritate pentru copii cu dizabilități și cu probleme foarte grave.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013