Forogău Estera Damaris - Tinere Talente
17992
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Forogău Estera Damaris

14 ani, Colegiul de muzică ”Sigismund Toduță”, specializarea Pian

Anul, Categoria
2018, Muzica
Despre bursier

 

La vârsta de 9 ani, Estera concerta alături de Bogdan Ota la Filarmonica din Oradea și Satu Mare. În anii ce au urmat, a fost laureată a mai multor concursuri internaționale în urma cărora a obținut premii importante. Estera se bucură de îndrumarea maestrului Sabin Pautza, fiindu-i și mentor, cu dumnealui având ocazia și onoarea de a studia și de a concerta.
Printre pasiunile ei se numără improvizația și compoziția iar în timpul ei liber, Estera ajută alți copii să învețe să cânte la instrumente.
Datorită bursei Tinere Talente, Estera și-a achiziționat o pianină, cu ajutorul căreia s-a dezvoltat pe plan muzical și s-a putut pregăti pentru concursuri, precum Lira de Aur Suceava și Concursul Internațional de Interpretare Deva. Aceasta a obținut premii importante în cadrul acestor concursuri și s-a făcut remarcată, susținând recitaluri în Cluj-Napoca și Satu Mare.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013