Gudină Mara - Tinere Talente
17701
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17701,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Gudină Mara

21 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția grafică

Anul, Categoria
2017, Arte plastice
Despre bursier

A avut o expoziție personală în cadrul „Festivalului Japonez” și a obținut Premiul II Arte Textile/Imprimeuri/ Contexturi la Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei desfășurată la Arad.

Cu ajutorul Bursei Tinere Talente își dorește să publice un album de desene din seria „Distorsionism”, să parcurgă un modul de două cursuri de studiu al culorilor și tehnicilor aferente și să facă o vizită de documentare.

Este pasionată de lectură și sport și îi place să creeze cadouri personalizate (pictură pe sticlă sau ceramică și pirogravură ca desen pe bucăți de lemn).

A fost îndrumată în activitatea artistică de către familie, iar cei care au avut un impact puternic asupra dezvoltării ei au fost Oana Isar, Mircea Manelici și Nicolae Aurel Alexi.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013