Horaţiu Ștefan Luduşan - Tinere Talente
17496
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17496,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Horaţiu Ștefan  Luduşan

22 ani, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, specializarea violoncel

Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

Tânărul violoncelist a spune că avut șansa să întâlnească  adevărați oameni, cărora le datorează cea mai mare parte din ceea ce este  în prezent, atât profesional cât și uman. A fost sprijinit tot timpul de părinții săi, iar maestrul Marin Cazacu, mentorul său,cel care a creat  o familie de violonceliști, i-a învățat ”sa măiestrim arta interpretativa a violoncelului” , dar și ce înseamnă solidaritatea și sprijinul aproapelui.

A cântat solist cu mai multe filarmonici din țară, a  participat la master-class-uri cu profesori de mare renume și a obținut mai multe premii întâi la concursurile din țară.

În 2016 și-a  propus achiziționarea unui violoncel care să îl ajute în viitoarele apariții pe scenă, atât la concursuri, recitaluri, concerte sau master-class-uri.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013