Larisa Andreea Ştefan - Tinere Talente
17503
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17503,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Larisa Andreea Ştefan

21 ani, Facultatea de Arte Oradea, specializarea canto

Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

Bursieră pentru a doua oară, Larisa își dorește ca și în 2016 să participe la masterclass-uri pentru a-și   îmbunătăți tehnica interpretativă, să participe la concursuri internaționale, să evolueze  spiritual și artistic sub îndrumarea mentorilor Fundației.

 

Printre realizările  profesionale de până acum menționăm:  susținerea unor  concerte la Trento, Italia, în Viena, obținerea a numersoase premii I la concursuri precum Victor Giuleanu, Achim Stoia, Mihail Jora, Miniatură Romantică ş.a.

A participat în calitate de solistă la Concertul Regal din 2015 sub bagheta  dirijorului Tiberiu Soare alături de tenorul Teodor Ilincăi, fapt ce a reprezentat o experiență și un pas important în activitatea sa.

 

Mentorul Larisei declară că în cariera sa a întâlnit ”rar o asemenea dotare de excepție, că  este nu doar o voce, nu doar un talent, ci și un om de o calitate deosebită, dăruită pe deplin destinului ei artistic. Sunt sigur că Larisa va deveni dintr-o sperantă, o certitudine, dăruind sustinătorilor ei satisfacția de a fi contribuit la imbogăţirea firmamentului liric internațional, cu o nouă stea din Romania”  spune profesorul  Theodore Coresi.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013