Maria Izabela Ghergu - Tinere Talente
17101
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17101,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Maria Izabela Ghergu

15 ani, Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti Bucureşti, specializarea violoncel

Anul, Categoria
2015, Muzica
Despre bursier

Maria Izabela Ghergu are 15 ani şi studiază violoncelul în cadrul Colegiului Naţional de Arte Dinu Lipatti din Bucureşti.

A obţinut premiul întâi la olimpiada naţională de interpretare în ultimii şase ani şi trofeul Concursului Internaţional W.A.Mozart din Târgovişte.

În opinia tinerei, arta este cel mai sincer mod în care îşi poate exprima sentimentele. O inspiră Marin Cazacu, Jacqueline du Pré şi János Starker.

Anul acesta, Maria Izabela îşi doreşte să achiziţioneze un instrument nou şi să participe la multe masterclass-uri şi concursuri, iar bursa Tinere Talente va face multe din aceste planuri realizabile.

Tânăra a participat până acum şi la proiecte de voluntariat şi îşi doreşte să poată lua parte şi în continuare la activităţi caritabile, în cadrul programului având şi oportunităţi de acest fel.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013