Marius Iftimie - Tinere Talente
17157
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17157,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Marius Iftimie

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

24 de ani, Universitatea Națională de Arte București, specializarea grafică

Marius consideră că cea mai mare realizare personală și profesională a sa este faptul că a ales drumul artei, dorind să se dezvolte în domeniul graficii. Până în prezent, tânărul a expus lucrări la Sala Dalles, în cadrul expoziției 150 de ani la Universitatea Națională de Arte București și la galeria Simeza, alături de colegii săi.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente, Marius și-a finalizat câteva dintre proiectele sale artistice, a participat la expoziții de grup și a fost promovat prin evenimentele organizate de Fundație.

Este pasionat de orice este legat de artă, fie tradițională sau multimedia, și de căutarea unui limbaj plastic personal care să îl lanseze în lumea artiștilor,alături de alți colegi de breaslă. Pe viitor dorește să se implice în activități de voluntariat pentru a acumula experiență și a împărtăși din cunoștințele sale.

O persoană foarte importantă în evoluția sa este domnul profesor Nicolae Alexi, care l-a susțint încă de la începutul demersurilor sale artistice prin sfaturi profesionale și pregătire temeinică.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013