Martiniana Iulia Antonie - Tinere Talente
17385
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17385,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Martiniana Antonie

Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

21 ani, Universitatea Nationala de Muzică din Bucuresti, specializare canto

 

Mezzosoprana Martiniana Antonie studiaza la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti  sub indrumarea mezzosopranei  Claudia Codreanu,  în trecut fiind indrumată de soprana Mihaela Grajdeanu de la Iasi.

 

Este castigatoare a mai multor premii nationale si internationale,  printre care amintim premiul 2 la Concursul International de canto “George Enescu” de la Paris, participare la masterclass-ul mezzosopranei Teresa Berganza din Spania.

 

Printre pasiunile ei se numara calatoriile, cititul si ascultatul muzicii jazz. Considera ca “ lasa in fiecare loc vizitat o parte din ea si se regaseste, cu cate o mica parte, in fiecare cultura,traditie.”

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013