Mihăescu Luca Mihai - Tinere Talente
18268
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18268,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Mihăescu Luca Mihai

15 ani, Colegiul Național de Muzică “George Enescu” București, specializarea Vioară

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Încă de la o vârstă fragedă, Luca a susținut recitaluri și concerte în calitate de violinist în importante săli de concerte și evenimente, dintre care amintim deschiderea Festivalului “Aripi pentru tinere talente” și “Ziua Internaţională a Pământului”- Ambasada SUA.
Hobby-urile tânărului violonist sunt sportul și arta plastică.
În activitatea artistică, mentori i-au fost profesorul Valeriu Rogacev și Gabriel Croitoru. În ceea ce privește artele plastice, filosofia și teoria artei, îndrumător îi este tatăl său.
Luca a aplicat la bursa Tinere Talente cu dorința de a participa la cursuri de măiestrie și de a demonstra progrese notabile atât la nivel tehnic, cât și interpretativ. Își dorește să își achiziționeze accesorii pentru vioară, necesare evoluției sale artistice.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013