Radu-Marius Moroșanu - Tinere Talente
17329
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17329,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
 

Radu-Marius Moroșanu

Anul, Categoria
2015, Muzica
Despre bursier

radu morosanu

18 ani, Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra Neamț, specializarea nai

Consider că cel mai important concurs la care am participat până acum, cu ajutorul căruia m-am dezvoltat enorm, a fost selecţia în programul Tinere Talente, unde am obţinut premiul cel mare, alături de alţi 33 de artiști.”

Pentru prima dată bursier în cadrul programului național Tinere Talente, naistul Radu Moroșanu a reușit să își achiziționeze un instrument mai performant și un costum tradițional românesc.

De când este bursier, a participat la mai multe concursuri naţionale, Concursul Internaţional ”Aulodia”, Brașov, dar  și internaționale. A susținut recitaluri la Helsinki, în Finlanda, în Carolina de Sud, Massachusetts, Georgia (SUA), în Republica Moldova, la fosta lui școală din satul Drochia, și nu în ultimul rând, la Facultatea de Muzica “George Enescu” din Iași.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013