Raluca Mălina Ciobanu - Tinere Talente
17446
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17446,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
 

Raluca Mălina Ciobanu

Raluca Mălina Ciobanu

17 ani, Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă Iaşi, specializarea vioară

Anul, Categoria
2016, Muzica
Despre bursier

În 2016, Mălina și-a propus continuarea proiectelor începute anterior, concentrându- se pe cariera solistică, desăvârșirea pregătirii de specialitate prin participarea la masterclass-uri,  lecții suplimentare cu profesori din ţară și  achiziționarea unor accesorii muzicale pentru vioară.

A obținut premiul I  la Concursul Internațional “Young Talents with Orchestra” Milano, Italia  și a susținut alături de Camerata Regală în Sală Mare a Ateneului Român, un concert caritabil, și un recital extraordinar în cadrul Festivalului “Perle Musicali în Villa”, Italia.

Principalii săi  mentori au fost profesorii de specialitate din liceu,  iar în prezent studiază sub îndrumarea  dr.prof.univ Bujor Prelipcean.

ÎI  place să citească, să asculte muzică de orice gen,  fotografia şi să facă sport.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013