Raluca Mălina Ciobanu - Tinere Talente
17098
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17098,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Raluca Mălina Ciobanu

15 ani, Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă Iaşi, specializarea vioară

Anul, Categoria
2015, Muzica
Despre bursier

Violonista în vârstă de 15 ani a fost numită “Mica Paganini” pentru virtuozitatea pe care o demonstrează în interpretarea lucrărilor artistului său de suflet.

Arta este scopul vieţii Mălinei Ciobanu.

“Muzica este un vast tărâm al creaţiei, al descoperirii unor noi armonii şi nestemate ascunse în inimile oamenilor pe care le putem reda lor. Prin muzică oamenii pot deveni mai buni, mai toleranţi”

spune tânăra violonistă.

Muzica înseamnă pentru Mălina şi enorm de multă dăruire, autodepăşire constantă, imaginaţie, răbdare şi optimism pentru a putea învinge greutăţile ivite pe parcurs.

Bursa Tinere Talente îi va oferi Mălinei posibilitatea de a participa la cursuri de măiestrie cu violonişti de seamă, pe care îi apreciază, dar şi să devină un artist cunoscut prin participarea cu succes la mai multe concursuri naţionale şi internationale.

Printre modelele tinerei se numără Janine Jansen, Maxim Vengerov, Joshua Bell, Alexandru Tomescu, Remus Azoiţei şi Liviu Prunaru.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013