Răzvan Anemţoaei - Tinere Talente
17049
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17049,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Răzvan Anemţoaei

20 ani, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, specializarea vioară

Anul, Categoria
2015, Muzica
Despre bursier

Răzvan Anemţoaei vede în artă reprezentarea fizică a idealurilor de frumuseţe. Prin concretizarea lor în planul material, oamenii celebrează lucrurile pentru care viaţa merită trăită.

Violonistul a câştigat numeroase premii naţionale şi internaţionale şi a avut recitaluri și apariții atât în țară la București, Timișoara, Sibiu,  cât și străinătate în Israel, Franța, Italia.

A participat la cursuri de măiestrie cu diferiţi maeştri ai viorii printre care se numără Ștefan Gheorghiu, Liviu Câșleanu (Germania), Haim Taub (Israel).

În acest an, cu ajutorul bursei Tinere Talente, Răzvan şi-a propus să participe la concursul internaţional “Andrea Postacchini” din Fermo, Italia şi la mai multe cursuri de specializare.

Datorită complexităţii domeniului artistic îi este greu să numească un singur model de artist, printre cei care îl influenţează cel mai mult se găsesc atât profesorii lui, cât şi filosofi sau artişti din domeniul muzicii pop.

Fiind pasionat de domeniile teoretice care au ca scop cunoaşterea personalităţii şi comportamentului uman, printre interesele lui Răzvan se găsesc psihologia, filosofia, tradiţiile spiritual orientale sau ştiinţele natural.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013