Rusu Ovidiu George - Tinere Talente
18254
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18254,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Rusu Ovidiu George

20 ani, Universitatea Națională de Arte București, secţia Artă Murală

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Pentru a doua oară bursier, Ovidiu se bucură de experiența avută anul trecut în cadrul proiectului de parteneriat cu Groupe Renault România, când a realizat o impresionantă pictură murală la Uzina Renault Mioveni, alături de o echipă de 5 persoane. Este activ în lumea artelor vizuale prin numeroase expoziții personale și de grup, atât în țară, cât și în Italia și Republica Moldova.
Pe lângă interesul pentru artele vizuale, cititul devine o pasiune tot mai mare pentru tânărul artist.
A beneficiat de îndrumarea mai multor mentori, dintre care îi menționează pe Lăzureanu Ioan, Katy Andrieș și Marciuc Ovidiu.
Ovidiu consideră că bursa îl va susține în evoluția pe plan artistic, prin posibilitatea de a achiziționa materiale de lucru, aparatură electronică, cărți și albume de specialitate. De asemenea, își dorește să ia contact cu artiști și colegi doritori să facă performanță, programul Tinere Talente fiind un mediu ce facilitează asemenea întâlniri.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013