Sabina Elena Dragomir - Tinere Talente
17407
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17407,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973
Anul, Categoria
2016, Arte plastice
Despre bursier

23 ani, Braşov, specializarea pictură

A absolvit studiile de licenţă cu „Magna cum laudae”, secţia de pictură şi în prezent este unul dintre puţinii tineri artişti care deţin un contract de exclusivitate cu o galerie de artă : Galeria IAGA Contemporany Art.

Susţinută de familie, profesori şi mentori, ea a obţinut Premiul I la Olimpiada națională  de arte vizuale, arhitectură și istoria artei, ediția  a XIV-a şi participă constant la târguri de artă internaţionale, în Basel, Atena şi Vilnius.

Pe lângă pasiunea sa pentru pictură, Sabina se implică în acţiuni de voluntariat pentru copii cu nevoi speciale şi pentru vârstnici şi în organizarea de evenimente artistice, precum Bienala de Artă de la Veneţia.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013