Sima Elenis - Tinere Talente
17169
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17169,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Sima Elenis

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

17 ani, Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Costanța, specializarea design

Pentru prima dată bursier Tinere Talente, Elenis Sima  a reusit sa-si realize o mare parte din obiectivele propuse, dintre care amintim: achiztionarea unei masini de cusut si a unui bust de croitorie, participarea la cursul de vara al Universitatii Nationale de Arte bucuresti, castigarea concursului de design vestimentar, „Defineste-ti stilul la City”.

Pasiunea sa este și va rămâne desenul. Se implică în acțiuni de voluntariat pentru copii cu dizabilități: „Faptul că sora mea este un copil cu dizabilități reprezintă un alt impuls ce imi alimentează dorința de a evolua, fiindcă vreau foarte mult să o ajut pe viitor; este unul dintre lucrurile care ma ambitioneaza sa depun mult efort in tot ceea ce fac și să devin, totodată, foarte perseverentă”.

Este inspirată de creația designer-ului Alexander McQueen, la care admiră originalitatea creaților, capabile să șocheze publicul.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013