Ştefan Mic - Tinere Talente
19102
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19102,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Ştefan Mic

18 ani, Colegiul Național de Arte „George Apostu” Bacău, Secția Grafică

Anul, Categoria
2022, Arte plastice
Despre bursier

Ştefan studiază la Colegiul Național de Arte „George Apostu” din Bacău, Secția Grafică. Mentorii săi sunt profesorii Luminița Radu, Dorel Făcăoaru şi Marius Manta.
A avut o expoziție personală în 2018 în cadrul Galeriei Karo din Bacău şi a participat în 2020 la festivalul pentru adolescenți „Super!” – festival de filme realizate de adolescenți ce conține scurtmetraje, cursuri și workshop-uri susținut de Institutul Cultural Român. Pasiunea sa este lectura şi, de aceea, Ștefan preferă să adauge elemente literare în creațiile sale.
În acest an, consideră că admiterea în cadrul programului Tinere Talente reprezintă un real sprijin, atât pentru a-și realiza următoarele obiective specifice picturii şi graficii, participarea la viitoarele expoziții de artă, cât și un prilej de dezvoltare personală și auto-cunoaștere . Cu ajutorul bursei îşi propune să achiziționeze materiale de lucru și să participe la expoziții și concursuri.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013