Ștefan Székely - Tinere Talente
19070
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19070,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Ștefan Székely

24 ani, Universitatea de Vest Timișoara, flaut

Anul, Categoria
2022, Muzica
Despre bursier

Ștefan Székely are 24 de ani, provine din Maramureș și este student masterand în anul II la Facultatea de Muzică și Teatru în cadrul Universității de Vest, Timișoara, specializarea Flaut, sub îndrumarea maestrului Matei Ioachimescu.
Printre realizările importante se numără obținerea unei burse Erasmus+ în Budapesta, Ungaria 2018 unde a avut prestigiul de a lucra timp de un an cu profesori renumiți precum Romos Zsolt și Veronica Oross.
A participat la numeroase festivaluri precum: Festivalul „Young Artists Festival” Bayreuth, Germania, unde a fost selectat să cânte alături de Orchestra Academiei Naționale de Muzică, Cluj Napoca, Festivalul „Intrada” 2020 unde a avut ocazia de a cânta solo pe scena Filarmonicii „Banatul”, Timișoara. A participat și la cursuri de măiestrie cu flautiști consacrați precum Mario Caroli și János Bálint. A obținut din nou o bursă Erasmus+ 2021 la Szeged, Ungaria unde a reușit să se dezvolte din punct de vedere profesional.
Pentru că își dorește să evolueze, cu ajutorul bursei Tinere Talente și-a propus să își achiziționeze un instrument nou, dar și materiale de studiu.
Pe lângă flaut, este pasionat să învețe limbi asiatice, să citească și să asculte multă muzică.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013