Ștefana Chelaru - Tinere Talente
17685
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17685,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Ștefana Chelaru

24 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția design

Anul, Categoria
2017, Arte plastice
Despre bursier

Cea mai importantă realizare a Ștefanei este lansarea colecției Oximoron în unul dintre cele mai importante magazine dedicate designerilor români. De asemenea se mândrește cu participarea la Romanian Design Week și cu faptul că a încheiat anul I de master cu nota 10.

Pentru a doua oară bursieră, Ștefana vrea ca în acest an să își achiziționeze materialele necesare realizării proiectului de dizertație și o tabletă grafică pentru realizarea ilustrațiilor de modă.

Este voluntară a Centrului Comunitar Generații, un alt proiect al FPMR, unde îi învață pe copii despre pictură și croitorie.

Sprijinul cel mai important în cariera sa l-a primit de la părinți, iar mentorul ei este doamna Unda Popp, care îi este și profesorul îndrumător al lucrării de dizertație.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013