Ștefania Szucs - Tinere Talente
17751
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17751,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Ștefania Szucs

18 ani, Liceul de Arte din Oradea, specializarea flaut

Anul, Categoria
2017, Muzica
Despre bursier

Studiază flautul de 10 ani sub îndrumarea profesoarei Georgiana Mircescu iar de-a lungul timpului a obținut premii la prestigioase concursuri internaționale. Printre realizările Ștefaniei, menționăm participarea la Concursul International Sigismund Toduța de la Deva, participarea la Masterclassul susținut de solista și pedagogul Mihaela Anica și nu în ultimul rând concertul organizat de Fundația ACCUMM, susținut la Palatul Șuțu din București.

Cu sprijinul programului Tinere Talente, își dorește să achiziționeze un flaut performant și să meargă la cât mai multe concursuri și masterclassuri.

Pasiunea sa pentru muzică a fost descoperită la o vârstă fragedă de către părinți, apoi a fost îndrumată în anii de școală de profesori (Mircescu Georgiana – Liceul de Arte, Oradea) și maeștrii de excepție (Mihaela Anica – București/Viena, Matei Ioachimescu – Viena, Ana Oltean – Elveția, Barbara Gisler-Haase-Viena), Eric Lamb (Viena).

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013