Theodor Grigoraș - Tinere Talente
17697
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17697,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Theodor Grigoraș

23 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția grafică

Anul, Categoria
2017, Arte plastice
Despre bursier

Se mândrește cu două expoziții personale și cu obținerea premiului Universității de Artă din București pentru cea mai bună licență în cadrul Departamentului Grafică. A obținut două burse Erasmus prin intermediul cărora a studiat un semestru universitar în Praga și un alt semestru în Valencia.

În acest an vrea să ajungă la Bienala de Artă Contemporană din Veneția și să realizeze un proiect de disertație care să marcheze evoluția sa după cei 5 ani de facultate.

Nu are un mentor dar a întâlnit mulți oameni care l-au impresionat prin devotamentul lor față de meseriile pe care le practică și a încercat să ia de la ei entuziasmul, dedicarea și încrederea pe care a văzut-o.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013