Țoța Maria Ilinca - Tinere Talente
17975
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17975,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Țoța Maria Ilinca

16 ani, Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” București, secția Pictură

Anul, Categoria
2018, Arte plastice
Despre bursier

Elevă în  clasa a XI-a, Ilinca are o impresionantă activitate artistică, fiind premiată la competiții internaționale, precum: Evora/Portugalia, Neamț Creative I/ARTE.ro,  Piatra-Neamț și Bitolia/Macedonia.

A experimentat tehnica picturii pe frescă și cea a icoanei, iar pe lângă acestea a realizat o serie de lucrări de pictură, gravură, desen și ilustrație. Este pasionată de muzică clasică și folk, știe să cânte la chitară și la pian, participă la ateliere cu copii și adolescenți și se implică în acțiuni de voluntariat.

Cu ajutorul bursei a reușit să organizeze propria expoziție, să participe la numeroase expoziții de grup și concursuri naționale și internaționale, la care a obținut premii importante și invitații în alte țări, precum Macedonia și Portugalia. De asemenea, a fost voluntar în Belgia, unde a susținut ateliere de muzică și pictură pentru copii.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013