Cum aplic - Tinere Talente
16765
page-template-default,page,page-id-16765,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Cum aplic

Dosarul de candidatura pentru BURSA TINERE TALENTE trebuie sa includa:

1. Scrisoare de intentie

Aceasta contine informatii legate de:

1.1 Descrierea situatiei sociale si materiale a candidatului (venitul pe membru de familie, situatii speciale in familie: familii monoparentale, probleme de sanatate, cheltuieli mari cu medicamente etc.)
* Scrisoarea va fi insotita de documente justificative pentru situatia socio-materiala prezentata (adeverinta de venit/ fluturas de salariu / copie talon de pensie/ copie dupa documente care atesta problemele de sanatate)  Pentru membrii familiei care nu au venituri, dar au peste 18 ani și nu sunt înscriși într-o formă de învățământ, se va atașa o declarație pe proprie răspundere conform căreia aceștia nu realizează venituri. Aceste documente justificative se atașează pentru părinți, bunici și frați care locuiesc în aceeași gospodărie.
1.2 Tipul de sprijin dorit (materiale de lucru, instrumente, concursuri, cursuri, etc.) si suma solicitata, tinand cont de suma maxima prevazuta in program.

2. Curriculum vitae

In acesta vor fi mentionate concursurile la care a participat candidatul, diplome si premii obtinute, date de contact (e-mail si telefon)

3. O scrisoare de recomandare din partea unui profesor de specialitate – va face referire la calitatile artistice si cele umane ale candidatului (de exemplu: perseverenta, dedicatie, punctualitate, respect fata de ceilalti, etc.). Persoanele care fac recomandarea vor confirma faptul ca sprijinul solicitat de tanar va contribui in mod efectiv la evolutia lui.

4. Carnet/Adeverinta de elev/ student (vizat pentru 2020-2021)

5. Formularul de înscriere, pe care îl puteți descărca de aici.

Formularul va fi însoțit de documente justificative pentru situația prezentată (adeverință de venit sau fluturaș de salariu sau copie talon de pensie pentru toți membrii familiei care au venituri). Pentru membrii familiei care nu au venit dar au peste 18 ani ani și nu sunt înscriși într-o formă de învățământ, atașați adeverința de la administrația financiară din care să reiasă că nu au niciun venit. Aceste documente justificative se atașează pentru părinți, bunici și frați.

6. Copie act de identitate buletin/carte de identitate sau certificat de naștere.

7. Acord prelucrare date personale pe care îl poți descărca de aici.

Dosarul complet se trimite pana pe 18 decembrie 2020, astfel: 

prin e-mail la adresa tineretalente@principesa.ro

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013