Alina Bobeică - Tinere Talente
18838
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18838,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Alina Bobeică

20 ani, UNARTE București, Grafică

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Alina studiază la Universitatea Naționala de Artă din București, sub îndrumarea Conf. univ. Stela Lie. A început drumul artistic la vârsta de 14 ani prin studiul graficii în cadrul Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești.

În prezent colaborează cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Muzeul Municipiului București și Muzeul Național de Artă al României.

Pentru anul 2021 și-a propus să realizeze un proiect alături de trei colegi de departament, proiect intitulat „Odaia 47”, care momentan se desfășoară în spațiul virtual.  Acesta vizează lucrul în echipă iar prin intermediul lui își doresc să prezinte calitățile artistice ale fiecăruia dintre ei. Prin prisma acestui proiect Alina își dorește să își dezvolte pasiunile de a crea lucruri manuale, serigrafie și de a participa la diverse târguri și activități. Gravura este una dintre pasiunile sale si datorită complexității tehnicii, i s-a oferit oportunitatea de a lucra doar în cadrul facultății.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013