Anamaria Mihaela Vișovan - Tinere Talente
18841
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18841,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Anamaria Mihaela Vișovan

23 ani, Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea De Arte și Design, Design vestimentar

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Realizările profesionale importante din parcursul artistic al Aneimaria au fost aparițiile în reviste din domeniul modei, participarea la expoziția Diploma 2020, făcând parte simultan și din filmul artistic realizat de organizatori, precum și participarea ca artist invitat la Festivalul StudentFest organizat de Osut, pentru a susține două workshop-uri în direcția design-ului vestimentar.

Un concurs important la care a participat, printre altele, este Art’s of Fashion din San Francisco, făcând parte și dintr-un documentar realizat de organizatori.

Cu sprijinul bursei va putea participa în continuare la concursuri expoziții, își va achiziționa materiale de lucru și se va dezvolta  pe plan artistic prin acumularea de cât mai multe cunoștințe.

Printre pasiunile sale se numără cititul, voluntariatul în cadrul facultății și al evenimentelor de specialitate, precum StudentFest, Gala MDVTM, Timișoara Fashion Week.

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013