Andrei-Luca Mărăcine - Tinere Talente
18792
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18792,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Andrei-Luca Mărăcine

22 ani, Universitatea Națională de Muzică București, vioară

Anul, Categoria
2021, Muzica
Despre bursier

Andrei-Luca Mărăcine este student în anul III la Universitatea Națională de Muzică București – Facultatea de Interpretare Muzicală, specializarea vioară.

Studiază vioara de la vârsta de 7 ani. A absolvit Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București, fiind îndrumat de doamna profesor Alina Nicoleta Ghiugan, care i-a insuflat pe parcursul celor 12 ani dragostea pentru vioară.

O parte dintre cele mai importante realizări profesionale pe care le-a obținut sunt: Premiul special al juriului la Concursul Internațional „WhitGift WIMC” din Londra, curs de măiestrie/Masterclass cu maestrul Liviu Câșleanu susținut la București și recital la Ateneul Român susținut în cadrul concertului absolvenților liceului.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente își propune să își dezvolte abilitățile, să pună în practică tot ce a învățat de-a lungul celor 15 ani de studiu și să avanseze pe plan profesional, în cariera pe care a ales-o, aceea de violonist.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013