Antoneac Sebastian - Tinere Talente
17979
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17979,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Antoneac Sebastian

20 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Clarinet

Anul, Categoria
2018, Muzica
Despre bursier

Cele mai importante realizări ale lui Sebastian sunt concursurile și olimpiadele la care a obținut premii și recunoașterea valorii sale. De asemenea, Sebastian a susținut în calitate de solist 3 concerte, alături de Filarmonica Botoșani și este membru al orchestrei Universitaria.
Cu ajutorul bursei Tinere Talente, Sebastian și-a achiziționat propriul clarinet. De asemenea, a reușit ca anul acesta să acorde mai mult timp pentru studiu și învățare, lucru ce a condus la rezultate precum: susținerea unui recital solo și ocazia de a fi membru al Orchestrei Naționale de Tineret a României și al Orchestrei Universității Naționale de Muzică București.
În calitate de bursier, a participat la cursuri de măiestrie și evenimente organizate de către Fundație, prilej cu care a avut ocazia să cunoască mentori și personalități care l-au inspirat.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013