Cociobanu Adelina - Tinere Talente
18639
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18639,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Cociobanu Adelina

21 ani, Universitatea Națională de Muzică București, Canto

Anul, Categoria
2020, Muzica
Despre bursier

Originară din Iași, studiază canto clasic sub îndrumarea doamnei conf. univ. dr. Iulia Isaev.

O realizare importantă, alături de premiile obținute la Olimpiada Națională de Canto este faptul că a fost selectată să cânte în cadrul Galei de Operă a Festivalului „Chei” ce se desfășoară la Opera Națională București.

Bursa Tinere Talente o va ajuta să participe la masterclass-uri, să își perfecționeze tehnica interpretării și să participe la concursuri importante de canto.

Adelina este implicată și în acte caritabile, a susținut concerte de Crăciun în diverse locații, iar banii strânși au fost direcționați către copii care locuiesc în centre de plasament. Pe lângă muzică, practică diferite sporturi, îi place desenul, teatrul și compoziția – domeniu pe care l-a descoperit recent.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013