Cornelius Zirbo - Tinere Talente
18641
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18641,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Cornelius Zirbo

Bursier alumnus, 22 ani, Violoncel

Anul, Categoria
2020, Muzica
Despre bursier

Bursier alumnus, Cornelius iubește muzica corală, îi place să citească, să călătorească și să petreacă timp de calitate cu oameni de calitate. Momentan beneficiază din plin de îndrumarea maestrului Marin Cazacu în cadrul UNMB, dar și a violoncelistului Octavian Lup, cu care a avut șansa de a studia în liceu.

Cele mai importante realizări ale lui Cornelius sunt: studiul la Paris în cadrul Clasei de Excelență de Violoncel a violoncelistului Gautier Capucon desfășurată la Fundația Louis Vuitton, Paris.

De asemenea, Cornelius a concertat în postura de solist cu orchestre importante precum: Prague Radio Symphony Orchestra, Filarmonica de Stat „Transilvania”, Filarmonica de Stat „Moldova”, Orchestra Fundației Regale Margareta a României și este ambasador al Academiei de Vară a Festivalului Verbier în Elveția.

Pentru anul 2020 și-a propus să participe la o serie de masterclass-uri importante de violoncel și muzică de camera în SUA, Marea Britanie și Germania.

Dorește să își lărgească orizonturile prin interferența cu muzicieni pe care-i admiră, să călătorească, să cunoască diferite culturi și să concerteze cât mai mult.

 

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013